Over de fotograaf


Hi! Ik ben Desiree en heb sinds februari 2019 mijn eigen bedrijf opgestart, doormiddel van mijn opleiding blijf ik doorleren in de fotografie.
 
8 jaar geleden begon ik met het fotograferen van paarden. Toen was het nog met een kleine compacte camera ;).  Ik hielp mee als vrijwilliger op een manege en vond het wel interessant om de dieren vast te leggen. 
 
Mijn liefde voor paarden is groot, maar ik merkte al gauw dat ik mijn creativiteit niet volledig kwijt kon. Op deze manier kan ik mijn 2 grote passies samenbrengen. 
 
Als ik bezig ben met fotograferen van paarden ga ik altijd rustig te werk. Ik streef altijd naar het “wauw” effect in een foto. Dit kan betekenen dat je emotie ziet of juist overbrengt of dat er veel actie gebeurt. 
 
Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel en een mooie herinnering kunnen terugkijken naar foto’s die ik heb gemaakt. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com